• ADOPTEER/DONEER
  • AFNEMER WORDEN
  • ONLINE WINKEL
  • CONTACT

Over ons

We maken de heerlijkste
Geitenzuivel van onze
Eigen melk


Wij zijn Roy Maar en Lisanne van de Mast. Samen met onze geiten, een handvol kippen, Husumer varkens (met of zonder kroost) en twee honden wonen wij sinds januari 2018 op onze boerderij in Siebengewald, Noord-Limburg. Hier verzorgen wij met veel liefde onze dieren en maken wij de heerlijkste geitenzuivel van onze eigen melk. Deze producten verkopen wij in onze boerderijwinkel op ons erf, maar ook op vaste weekmarkten in Duitsland, evenementen, opendagen, via boerderijwinkels en restaurants.

Lisanne

Lisanne van Geitengeluk


Mijn naam is Lisanne van de Mast. Opgegroeid in Apeldoorn en door studie in aanraking gekomen met de geitenhouderij. De verplichte verlosstage bracht mij bij een geitenhouder waar ik naast mijn opleiding fanatiek aan het werk ging. Het runnen van een eigen bedrijf was stiekem altijd al een droom, en waarom dan niet met geiten? Binnen Geitengeluk kan ik mijn creativiteit kwijt in de productie van onze heerlijke zuivel. Elke dag mag ik meebewegen op het ritme van de natuur en datgeen wat de geiten ons te bieden hebben. Daarnaast help ik Roy graag in de stal en kan ik genieten van de verschillende karakters die onze geitenkudde kent.

Roy van Geitengeluk


Mijn naam is Roy Maar. Geboren in Zuid-Limburg waar ook de liefde voor de geit tijdens mijn jeugdbaantje is ontstaan. Het liefst werk ik buiten met dieren of in de tuin of verzin ik weer nieuwe ideeën om te gaan doen. Dat is ook precies waar ik bij Geitengeluk mee bezig kan zijn. Het verzorgen van de geiten, melken, uitmesten en het landwerk doe ik dan ook met alle liefde. Daarnaast help ik lisanne graag in de kaasmakerij en met klusjes en is het genieten wanneer je je eigen eindproduct in handen hebt. Echt iets om trots op te zijn!

Roy